neděle 5. ledna 2014

Motivace

Začínám mít nepříjemný pocit, že se brzo vracím do školy a do práce. Prázdniny byly tak super, že bych ještě zvládla další tři týdny. Teď se ještě nějak namotivovat jít do knihovny a začít psát všechno, co musím brzo odevzdat.

Motivace mi všk nechybí v mém novém koníčku - pletení. Včera totiž poštou přišel opožděný ježíšek od Simovy

mámy (moje jsou ty modré). Naše nové ručně pletené palčáky. Umělecké dílo. Boží. Druhá fotka ukazuje, k čemu jsem se dneska odhodlala - s malou pomocí knížky a youtube jsem se pustila do šály.


 
Taky jsem včera byla poprvé bruslit, nový rok bude aktivní (doufám!) a příští týden by mělo začít ze dne na den mrznout, takže doufám, že to opravdu vyjde a třeba zamrzne moře a já budu moct jít bruslit na moře. A to sluníčko by mi taky vubec na chvíli nevadilo. Pro zajímavost: Ve Finsku se všichni ládujou vitamínem D. Čím víc překročíte denní doporučenou dávku, tím líp. Prý to pomáhá na únavu z nedostatku světla. Já to nepociťuju, ale nechala jsem se strhnout a taky ho jim.



Příjemnou neděli přeju!

2 komentáře:

  1. Jé, ty rukavice jsou božské.
    Návraty z prázdninového režimu jsou vždycky těžké...

    OdpovědětVymazat
  2. Rukavice jsou krásné! Držím palce s pletením. I já začala plést, když jsem se přestěhovala do Finska :-)) teď žijeme v Tuusula, ale do Helsinek jezdíme pravidelně...třeba se za tebou do centra Luckan příjdeme podívat s malým :-) hezký víkend přejeme! Vendula a malý Juraj

    OdpovědětVymazat