sobota 22. prosince 2012

Vánoční prázdniny

Je to tu, po vyčerpávajících Pikkujoulu a helsinském shonu (jestli něco takového v Helsinkách vůbec může nastat), jsou tu vánoční prázdniny a já mám radost. Jsme v Imatře, u Simových rodičů, s námi jsou tu dvě kočky, hodně jídla, hodně sněhu a hodně stupňů pod nulou. Kupodivu jsem dostala poslední týden před Vánoci asi tak nejvíc práce za celý podzim, takže si připadám, že jsou prázdniny zasloužené. Je to možná taky tím, že pravděpodobně nevědomky prošvihávám nějaké deadliny do školy. Ale otevřít IS a přečíst si poštu se mi zdá moc pracné.
Jinak Imatra se vyznačuje tím, že se musí strašně moc relaxovat, každý den do sauny a nic moc se nedělá, takže ani neočekávám nějaké cool zážitky, o kterých by se tu dalo zmínit. Ale aspoň třeba vyfotím Joulupukkiho, který chodí stejně jako Ježíšek 24. prosince. A vlastně budu dělat bramborový salát, tak uvidíme, jak Finům pošmakuje.
Pěkný víkend přeju a doporučuji se zařídit tímto způsobem:





2 komentáře:

  1. Tak toto je super :) Miluju Finsko, teď se budu hlásit do Prahy i Brna, no a tenhle blog si celý musím pěkně pročíst vypadá to výborně :]

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za komentář. Těší mě, že se ti blog líbí a Finsko je fakt super, většinou ;) příspěvěk o Vánocích se zpožděním brzy!

      Vymazat